HOME
Home
Werkwijze
In een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek maken we kennis met elkaar en kijken we met welke vraag je bezig bent en wat het doel van het eventuele coachtraject zou zijn. De coachtrajecten zijn maatwerk en de methodieken en opdrachten die worden ingezet zullen per cliënt verschillen. Afhankelijk van de vraag en de doelstelling wordt een inschatting gemaakt van het aantal gesprekken. De frequentie van de gesprekken is over het algemeen tussen de één en de drie weken.

Er is vaak lef voor nodig om naar jezelf en je eigen gedrag te kijken. Door mij te verbinden met de cliënt, de vraag en de doelstelling ontstaat ruimte, veiligheid en vertrouwen om samen het onderzoek aan te gaan. Door de gesprekken en de oefeningen wordt je meer bewust van jezelf. Vanuit deze bewustwording en door te ervaren welke mogelijkheden er nog meer zijn kunnen stagnerende overtuigingen worden omgezet in stimulerende overtuigingen. Vervolgens ondersteun ik bij het oefenen met het nieuwe gedrag. Aan het einde van het traject vindt altijd een evaluatie plaats.

Locatie
De coaching vindt plaats in Voorhout, maar is ook op locatie mogelijk.

Annuleren van afspraken
Wil je een afspraak verzetten of annuleren dan word je verzocht dit tenminste 48 uur van te voren te doen. Voor afspraken die binnen 48 tot 24 uur voor de afspraak worden geannuleerd of verzet wordt 50% van het consultbedrag in rekening gebracht. Voor afspraken die niet worden afgemeld of binnen 24 uur worden geannuleerd of verzet, wordt 100% van het consultbedrag doorberekend. Uiteraard zal EA-coaching in het geval van aantoonbare overmacht hier soepel mee omgaan.

EA-coaching werkt volgens de Ethische Code van Phoenix Opleidingen