HOME
Home
Persoonlijke coaching
We zoeken als we vragen hebben de antwoorden vaak buiten onszelf. Maar zullen we ze daar wel vinden? Ga ook eens bij jezelf te rade en ontdek onder begeleiding van een coach de keuzes en mogelijkheden die je zelf hebt en die je tot nu toe niet duidelijk in beeld kreeg.

Als je hetzelfde blijft doen wat je altijd deed, zul je hetzelfde krijgen wat je altijd kreeg. Dat wat er is, of is gebeurd, kunnen we niet veranderen, wél hoe we er naar kijken en mee omgaan. De focus ligt bij coaching niet op het verleden. Vanuit het hier en nu gaan we op pad, om dat wat er is weer hanteerbaar/werkbaar te maken. Op een heldere, oplossingsgerichte manier gaan we hier mee aan de slag.

Binnen persoonlijke coaching kan het gaan over werkgerelateerde thema’s, maar ook over persoonlijke vraagstukken. Thema’s kunnen bijvoorbeeld zijn:

Resultaat
Cliënten geven aan meer het gevoel te hebben zelf aan het roer te staan. Zijn daadkrachtiger, veerkrachtiger, communicatief vaardiger en weten beter wat hun grenzen zijn en kunnen die ook aangeven, waardoor ze zich vitaler voelen . Ze nemen verantwoordelijkheid voor eigen handelen en maken beter contact. Wat veel cliënten hebben ervaren is meer innerlijke rust. Ik zie mensen écht in beweging komen en in de actie gaan.

Praktisch
Het aantal gesprekken is afhankelijk van je vraag en zal besproken worden tijdens het kennismakingsgesprek. Informeer ook eens bij je werkgever of er mogelijkheden zijn om een coachtraject te volgen. Steeds vaker worden deze vormen van persoonlijke ontwikkeling opgenomen in CAO's. Klik hier als je contact wilt opnemen voor meer informatie en/of een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.