HOME
Home
Particulieren
Loopbaancoaching, persoonlijke coaching en training zijn ook mogelijk voor particulieren.

Wil je beter functioneren in je werk, meer uit je leven halen, je persoonlijke effectiviteit vergroten, lekkerder in je vel zitten? Voor je loopbaan, maar ook voor je privéleven kan coaching en/of training veel effect hebben. Werk en privé grijpen vaak in elkaar. Je kunt onder druk min of meer  het overzicht verliezen. Je weet dat je keuzes moet maken, maar hoe, wat en wanneer precies? Maak ik wel de keuze die ik echt zelf wil, die bij mij past?  Een coach kan je hier in begeleiden, geeft feedback, houdt je een spiegel voor.

Een kennismakingsgesprek (kosteloos) kan helpen om vragen en doelen helder te krijgen en tegelijkertijd te kijken of het klikt met de coach.

Praktische informatie
Tarieven Particulieren m.i.v. 1 januari 2015 (excl. 21% BTW)
Onderstaande tarieven zijn uitsluitend van toepassing wanneer je de kosten geheel zelf betaalt en niet kunt declareren bij je werkgever of je eigen onderneming. In deze laatste gevallen worden de zakelijke tarieven gehanteerd.

Kennismakingsgesprek gratis
Los gesprek (per uur) € 80,-
Verkort coachtraject (persoonlijke coaching) 4 gesprekken van 1,5 uur € 450,-
Loopbaanoriëntatietraject (8 gesprekken) € 1120,-
Verkort Loopbaantraject (4/5 gesprekken) € 600,-
Afname Employabilitycheck € 325,-
Kort loopbaantraject incl. afname Employabilitycheck
(intakegesprek, afname check, nabespreking)
€ 550,-
 

Voor de prijzen van de trainingen en workshops zie de betreffende folder. Klik hier

Vergoeding werkgevers / Belastingdienst
Soms zijn werkgevers  bereid om coachgesprekken te vergoeden indien het betrekking heeft op je werk en je functioneren, dus het kan lonen om hier naar te informeren. Als particulier kun je de kosten voor loopbaanbegeleiding voor de inkomstenbelasting aftrekken als 'scholingskosten'', tenminste als het doel ervan het verkrijgen van een nieuwe baan is.
Klik hier voor meer informatie.

Lokatie
Alle particuliere consulten vinden in principe plaats in Voorhout .

Algemene voorwaarden
De Algemene Voorwaarden Particulieren zijn van toepassing op alle particuliere trajecten en zijn aan te vragen bij EA-coaching.