HOME
Home
Particulieren
Loopbaancoaching, persoonlijke coaching en training zijn ook mogelijk voor particulieren.

Wil je beter functioneren in je werk, meer uit je leven halen, je persoonlijke effectiviteit vergroten, lekkerder in je vel zitten?

Voor je loopbaan, maar ook voor je privéleven kan coaching veel effect hebben. Werk en privé grijpen vaak in elkaar. Je kunt onder druk min of meer  het overzicht verliezen. Je weet dat je keuzes moet maken, maar hoe, wat en wanneer precies? Maak ik wel de keuze die ik echt zelf wil, die bij mij past?  Een coach kan je hier in begeleiden, geeft feedback, houdt je een spiegel voor.

Een kennismakingsgesprek (kosteloos) kan helpen om vragen en doelen helder te krijgen en tegelijkertijd te kijken of het klikt met de coach.

Praktische informatie
Tarieven Particulieren m.i.v. 1 januari 2023 (excl. 21% BTW)
Onderstaande tarieven zijn uitsluitend van toepassing wanneer je de kosten geheel zelf betaalt en niet kunt declareren bij je werkgever of je eigen onderneming. In deze laatste gevallen worden de zakelijke tarieven gehanteerd.

Kennismakingsgesprek kosteloos
Los gesprek € 90,-
CSR Stressklachten vragenlijst € 50,-
HRV lifestyle meting (incl. meter, rapportage, nabespreking) € 300,-
Traject Nader te bepalen

Een traject is altijd maatwerk. Na het kennismakingsgesprek kan ik een inschatting maken hoe het traject er uit gaat zien. De kosten zijn afhankelijk van het aantal gesprekken en eventueel in te zetten instrumenten.

Vergoeding werkgevers
Vaak zijn werkgevers  bereid om coachgesprekken te vergoeden. Het kan lonen om hier naar te informeren.

Locatie
Alle gesprekken vinden in principe plaats in de praktijk in Voorhout.

Algemene voorwaarden
De Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle trajecten en zijn aan te vragen bij EA-coaching.