HOME
Home
Bedrijven
Loopbaancoaching, persoonlijke coaching en training kunnen voor u als werkgever interessant zijn.

Loopbaancoaching
Een vitale medewerker is een medewerker die fysiek en mentaal gezond is. Daarom is het belangrijk om te zorgen dat dit zo blijft, dat de medewerker vitaal blijft en plezier in het werk blijft houden. Iedere werknemer heeft wel eens een moment van twijfel of hij/zij nog wel op de juiste plek zit. Een paar voorbeelden van mogelijke oorzaken zijn:  

Wat is het resultaat van loopbaancoaching voor uw bedrijf?
Een Loopbaantraject zal uw medewerker helpen om een weloverwogen keuze te maken voor een vervolgstap in zijn/haar carrière. Door bewust te worden van bijv. de inmiddels genomen carrièrestappen, de belangrijkste drijfveren, persoonlijke missie, kwaliteiten, valkuilen en zijn/haar échte passie, kan uw werknemer uiteindelijk de voor hem/haar juiste keuze maken en  beter gaan functioneren. Het effect voor u als werkgever is een gemotiveerde medeweker die bewust  kiest voor deze organisatie en deze functie.

De mogelijkheden binnen loopbaancoaching

Persoonlijke coaching
In de huidige maatschappij wordt er vaak veel van mensen gevraagd. We hebben soms veel ballen in de lucht te houden en komen regelmatig tijd te kort om alles uit het leven te halen wat we willen. Soms begint er iets te knagen en hebben mensen het gevoel niet meer lekker in hun vel te zitten. De kans is groot dat dit zich uit op het werk. Wellicht ziet u dit gebeuren bij uw werknemers, en zou u ze gunnen dat ze:

Wat is het effect van persoonlijke coaching voor uw bedrijf?
Medewerkers die daadkrachtiger, sociaal vaardiger en assertiever zijn geworden. Die met meer zelfvertrouwen hun werk kunnen doen doordat ze ook communicatief sterker zijn geworden. Ze hebben meer innerlijke rust doordat ze beter met hun grenzen en behoeften om weten te gaan. Ze hebben geleerd leiderschap te nemen voor hun eigen leven. Een gemotiveerde medewerker die goed in zijn vel zit zal effectiever werken en minder gauw verzuimen.

Praktische informatie
Voor zowel de persoonlijke coaching als de loopbaancoaching geldt dat na het intakegesprek een trajectplan wordt opgesteld waarin o.a. het doel, de werkwijze en de kosten voor het traject zijn opgenomen. De trajectprijs is inclusief de intake, het maken van een offerte, de gesprekken, voorbereidingstijd, materialen en eventuele contactmomenten tussen de gesprekken door. Het coachtraject is altijd maatwerk en zal worden afgestemd op de wensen en behoeften van de werkgever en werknemer.

Indien u meer wilt weten over de diensten van EA-coaching dan kunt u contact opnemen voor meer informatie en/of het maken van een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Lokatie
Zakelijke consulten kunnen in Voorhout, bij uw bedrijf of op een andere af te spreken locatie plaatsvinden.  

Algemene voorwaarden
De Algemene Voorwaarden Bedrijven zijn van toepassing op alle zakelijke trajecten en zijn aan te vragen bij EA-coaching.